SKT Norge søker en erfaren selger

SKT Norge søker en erfaren selger som trives med å være på veien, identifisere potensielle prosjekter, bygge relasjoner og avslutte et salg. Interesse og kunnskap om vann og avløp vil være en fordel. Du vil inngå i et offensivt og lite team som prosjekterer og leverer trykkavløpsanlegg basert på selskapets prefabrikkerte pumpestasjoner. Målgruppen er kommuner, grunneiere, VA-entreprenører, rørleggere og private VA-andelslag. VA-konsulenter er ofte en viktig premissgiver.

liten by i vik

SKT Norge søker en erfaren selger

Kvalifikasjoner
Personen som søkes må vise til gode resultater fra salg av tekniske produkter/systemer. Du motiveres av å lukke et salg. Du er fortrolig med data som arbeidsverktøy, og du arbeider selvstendig og strukturert. Nødvendig produktopplæring vil bli gitt.

Vi søker en ansvarsbevisst, serviceinnstilt og positiv person som trives med å være på veien, og som har evnen til selv å drive frem egne prosjekter. SKT forventer at du er pålitelig, initiativrik og opptrer på en profesjonell og fordelaktig måte for arbeidsgiver. Godt humør og en grunnleggende positiv innstilling er også egenskaper vi verdsetter. Du bør kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk.

Muligheter
Den vi ansetter vil få god opplæring både lokalt og ved vårt morselskap i Stockholm.
Det vil være gode muligheter til personlig utvikling, og vi kan tilby konkurransedyktig lønn og pensjon- og sykeforsikring.

For nærmere informasjon ta kontakt med Lars-Jørgen H. Gabestad på tlf. 98244790 eller lga@temp-team.no 

Om arbeidsgiveren

Vi er en totalleverandør innen avløpssystemer. Gjør som 2 millioner brukere allerede har gjort installer et trykkavløp fra Skandinavisk kommunalteknikk.

45 år med fornøyde kunder
Fire tiår og 600 000 installasjoner i verden senere kan vi titulere oss som markedets ledende formidler av avløpssystemer.
Vårt originalprodukt, trykkavløpet LPS®, har etter hvert blitt et naturlig innslag på mange eiendommer i hele Norden og Polen, samt i Hellas, Ungarn, Frankrike, Serbia og på Grønland.

Kvalitet, bærekraft og kunnskap har vært ingrediensene i suksessoppskriften. Vi hjelper våre kunder fra start til slutt: rådgivning, prosjektering av VA-prosjekt, byggeledelse og dimensjonering.

Nettverk
Facebook LinkedIn
Sektor
Privat
Sted
Vangsveien 10, 1814 Askim
Bransje
Bygg og anlegg, Drift og vedlikeholdstjenester
Stillingsfunksjon
Salg / Teknisk salg

Søk her

Aktuelt

Espen Røren Johansen tillträder som ny landschef i Norge

SKT Norge søker en erfaren selger

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt