SKT satser videre på trykkavløp i Norge

ErikStensrud

Erik Stensrud skal lede SKTs nye satsing i Norge

Skandinavisk Kommunalteknik AS (SKT) innleder ny offensiv for å sikre seg flere prosjekter innen trykkavløp. Nylig ansatte man ny leder for virksomheten i Norge og om ikke lenge vil organisasjonen styrkes ytterligere.

Trykkavløp er et smart alternativ til selvfallsopplegg både i grisgrendt strøk og i tettbebygget strøk med mye infrastruktur. Skandinavisk Kommunalteknik AS (SKT) har som spesialisert aktør på feltet bygget komplette anlegg for trykkavløp i en årrekke her i landet. Etter en periode med noe lavere aktivitet ønsker man nå å ta nye steg og ta større markedsandeler.

Som del av satsningen ble nylig Erik Stensrud ansatt som leder for SKT. Virksomheten i Norge er datterselskap av et konsern med samme virksomhet i Sverige. Stensrud kommer fra stilling som salgsleder VA hos Heidereich.

 

TorbjornJansson

– Erik har en solid bakgrunn i VA-bransjen og vil bidra til å styrke SKT’s fremtidige utvikling i Norge. Erik kommer til å lede organisasjonen fra vårt kontor i Drøbak, forteller Torbjörn Jansson, som har fungert som daglig leder i SKT de siste tre årene. Jansson vender tilbake til sin rolle som forretningsutvikler i SKT-konsernet, men vil bistå med sin erfaring og kunnskap på feltet videre i satsningen i Norge.

– Trykkavløp er et spennende område og vi ser et stort potensiale i Norge. Med SKTs solide erfaring i ryggen kan vi tilby komplette installasjoner der vi tar hele ansvar for bygging og funksjon, levert som nøkkel i døra anlegg. Vår kunder blir dermed avløpslag eller kommuner, sier Stensrud til VANytt.

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt