Legge avløp

Entreprenør? Vi guider deg

Fornøyde kunder betyr fornøyde entreprenører.
Vi har derfor utviklet trykkavløpsløsninger som skaper langsiktig trygghet og minimerer risikoen for deg som entreprenør når du skal legge avløp i tettbygde strøk eller på selvstendige eiendommer. Våre bærekraftige LPS®-systemer holder høy kvalitet. De er pålitelige og krever lite vedlikehold, hvilket minimerer behovet for tidkrevende oppfølging av kunder.

Det kreves kunnskap for å legge avløp. Vi står ved din side hele veien og tilbyr rådgivning, prosjektering, byggeledelse, dimensjonering og drift av ditt neste VA-oppdrag. SKT skreddersyr et avløpssystem som matcher din kundes konkrete behov.

Når du skal legge avløp

Tjenester for entreprenører

Fått et kundeoppdrag som omfatter VA? Da har du kommet til rett plass. Vi støtter deg hele veien. Hva trenger du hjelp med?

  • VA-utredning
  • Projektering
  • Dimensjonering
  • Planlegging av avløpsnett
  • Vedlikehold av LPS
  • Service og reparasjon

Trykkavløp

Fordelene med trykkavløp er mange – deriblant reduserte kostnader, mindre miljøpåvirkning og lite vedlikehold.
Utforsk hvilken LPS-løsning som passer best for dine kunder.

Pumpestasjoner

LPS 2000-serien er et systemkonsept for lette trykkavløp fra Skandinavisk Kommunalteknik. Våre pumpestasjoner kan tilpasses etter eiendomstype og typografi.

NPS 600 – Pumpestasjon

NPS600 pumpestasjon benyttes for å pumpe avløpsvann til nærmeste kommunale selvfall eller til en avløpstank der selvfall ikke er mulig.

Legg et miljøvennlig avløp

Når du legger et avløp fra SKT oppfyller du pålagte krav om minimal miljøpåvirkning. Hos oss finner du bærekraftige løsninger i takt med tiden – våre trykkavløp og VA-virksomhet drives i samsvar med Forurensningsloven og Vanndirektivet.

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt