SKT leverer fremtidens avløpssystem

Om Skandinavisk Kommunalteknikk

Vi er en totaleleverandør innen avløpssystemer. Gjør som 2 millionere brukere allerede har gjort – installer et trykkavløp fra  Skandinavisk kommunalteknikk.

avloppssystem

45 år med fornøyde kunder

Fire tiår og >600 000 installasjoner i verden senere kan vi titulere oss som markedets ledende formidler av avløpssystemer.
Vårt originalprodukt, trykkavløpet LPS®, har etterhvert blitt et naturlig innslag på mange eiendommer i hele Norden og Polen, samt i Hellas, Ungarn, Frankrike, Serbia og på Grønland.

Kvalitet, bærekraft og kunnskap har vært ingrediensene i suksessoppskriften. Vi hjelper våre kunder fra start til slutt: rådgivning, prosjektering av VA-prosjekt, byggeledelse og dimensjonering.

LPS – avløpssystemer for alle miljøer

Kommuner, tettsteder eller selvstendige anlegg – LPS er et fleksibelt trykkavløpssystem som kan skreddersys for alle scenarioer og miljø. Vi tegner og dimensjonerer etter kundens behov og forutsetninger.

Hvorfor vi er så overbevist om trykkavløpets overlegenhet?
LPS kan implementeres på plasser der det ville vært for kostbart å installere et konvensjonelt selvfallsystem. For eksempel på eiendommer i kupert terreng, ved store høydeforskjeller, lang avstand mellom eiendommer og nærhet til sjø.

Men det er ikke den eneste fordelen med våre trykkavløp:

  • Kostnadseffektiv løsning - lavere installasjonskostnader
  • Mindre miljøpåvirkning
  • Minimalt vedlikehold
  • Bærekraftig og langsiktig løsning

Et bærekraftig avløpssystem

Vår visjon er å tilby avløpsprodukter som påvirker klimaet minimalt. Med vårt trykkavløp får du et avløp som skåner nærmiljøet. Du kan føle deg trygg på at SKTs trykkavløp og VA-virksomhet drives i samsvar med gjeldende miljølovgivningen og EUs vanndirektiv.

Her finner du oss

Skandinavisk Kommunalteknikk har sitt hovedkontor i Moss, men våre regionale selgere er tilgjengelige flere steder i landet. Har du spørsmål om våre tjenester og løsninger?  Nøl ikke med å kontakte oss, vi hjelper deg gjerne!

 

NEWS-konsernet består av tre forretningsområder:

  • Skandinavisk Kommunalteknikk – formidler av pumpesystemer
  • FANN Miljøteknikk – avløpsrensing for separate eiendommer
  • Alunda Polyeten– produsent

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt