Kvernpumpe avløp

LPS 1000EX

Avløpspumpestasjon med stor sump

Denne pumpestasjonen med kvernpumpe og ekstra store sump tåler store belastninger og gir ekstra trygghet dersom det skulle oppstå driftsstans på el-nettet.

Logo LPS for Pumpestasjon med kvernpumpe og stor sump

Pumpestasjonen LPS1000EX er en modell som passer for eneboliger eller hytter hvor vannforbruket er høyere enn normalen.

LPS1000EX takler alle variasjoner i volum og trykk som kan oppstå i løpet av et døgn og ulike årstider. Tanken har som standard innløp ca. 1,7 meter under bakken, hvilket gjør at den ofte kan kobles direkte til kjeller.

  • Tankens dimensjonsstandard er 2,5 meter fra topp til bunn
  • Produsert i miljøvennlig polyeten med beskyttende lokk
  • Ekstra stor sump

Revolusjonerende kvernpumpe

Den revolusjonerende komponenten i LPS1000EX avløpspumpestasjon er skrupumpen som garanterer sikker drift også i krevende systemer. LPS1000EX har stor pumpekapasitet med et normalt arbeidstrykk på 56 mVp, samt ekstra kraftreserver som holder ledningene fri for sedimenter og luft. Med en omdreiningshastighet på kun 1450 rpm klarer 1kW motoren å transportere avløpet gjennom smale ledninger i flere kilometer – eller høydeforskjeller over 56 meter.

Antivakuumventilen (snøfteventil) er et annet unikt komponent i LPS1000EX. Den hever undertrykk, for eksempel som følge av pumping i nedoverbakke. Avløpspumpestasjonen leveres komplett med start/stopp-automatikk, alarmutgang, bakventil og hurtigkobling til utløp.
230VAC 1-fase pumpe på ca 1kW.

 

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt