Lavbygd pumpestasjon

LPS 1000EIV

Isolert pumpestasjon med innebygget frostbeskyttelse

Trykkapasiteten er stor med et normalt arbeidstrykk på 56mvp, men med kraftreserver som sørger for å holde ledningene frie for sedimenter og luft.

pumpa avloppsvatten

Med den revolusjonerende skrupumpen implementert i LPS 1000EIV, garanterer vi sikker drift uavhengig av type eiendom. Vi har utviklet LPS1000EIV for pumping av avløpsvann fra én mindre husholdning (en familie) eller hytter med lavt vannforbruk.
Siden tanken er isolert er det mulig å installere pumpen også i frostutsatte områder.

Alle pumpestasjonene i LPS-serien har den samme unike skrupumpen som finfordeler avløpsvannet og pumper det videre i fleksible polyetenrør i små dimensjoner. Det er enkelt å trekke ledningen rundt fjell eller andre hindringer, og det er ikke behov for dype rørgraver. Siden ledningene ligger grunt i bakken er det enkelt å utstyre ledningene med frostbeskyttelse.

 

 

 

  • Lavbygd tank med totalhøyde på 1,1 meter
  • Enkelt å plassere tanken direkte på bakken, i krypkjeller eller på annen værbestandig plass, uten behov for kostbart sprengningsarbeid
  • Utviklet i dobbeltsidig miljøvennlig polyeten med isolerende mellomlag og termostatstyrt frostbeskyttelse
  • Avtagbar isoleringskasse

Tilpasset for trykkavløp

Bekymret for at avløpsystsemet skal føre med seg mye vedlikehold og mange utfordringer? Den revolusjonerende komponenten i LPS1000EX avløpspumpestasjon er skrupumpen som garanterer sikker drift også i krevende systemer. LPS1000EX har stor pumpekapasitet med et normalt arbeidstrykk på 56 mVp, samt ekstra kraftreserver som holder ledningene fri for sedimenter og luft. 

Antivakuumventilen (snøfteventil) er et annet unikt komponent i LPS1000EX. Den hever undertrykk, for eksempel som følge av pumping i nedoverbakke. Avløpspumpestasjonen leveres komplett med start/stopp-automatikk, alarmutgang, bakventil og hurtigkobling til utløp.
230VAC 1-fase pumpe på ca 1kW.

 

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt