Villapumpe for større eneboliger

LPS 2000EX

Avløpspumpestasjon med stor sump

Den ekstra store sumpen (435 liter) tåler store belastninger og gir ekstra trygghet dersom det skulle oppstå driftsstans på el-nettet.

Logo LPS for Pumpestasjon med kvernpumpe og stor sump

For enkelteiendommer eller større systemer med høyere pumpebelastning på avløpsvannet, kreves en kraftig avløpspumpestasjon med stor sump. LPS2000EX oppfyller disse kravene.
Den ekstra store sumpen (435 liter) tåler store belastninger og gir ekstra trygghet dersom det skulle oppstå driftsstans på el-nettet.

  • Tankens dimensjonsstandard er 2,6 meter fra topp til bunn.
  • Produsert i miljøvennlig polyeten med beskyttende lokk.
  • Luktfri – midtdeler i tanken skiller kloakkdelen fra mannhull.
  • Ekstra stor sump (435 l).

Revolusjonerende skrupumpe

Den revolusjonerende komponenten i LPS2000EX avløpspumpestasjon er skrupumpen som garanterer sikker drift også i krevende systemer. LPS2000EX har stor pumpekapasitet med et normalt arbeidstrykk på 56 mVp, samt ekstra kraftreserver som holder ledningene fri for sedimenter og luft.

Antivakuumventilen (snøfteventil) er et annet unikt komponent i LPS2000EX. Den hever undertrykk, for eksempel som følge av pumping i nedoverbakke. Avløpspumpestasjonen leveres komplett med start/stopp-automatikk, alarmutgang, bakventil og hurtigkobling til utløp.
230VAC 1-fase pumpe på ca 1kW.

Alle våre 2000-modeller har en midtdeler som skiller kloakkdelen fra mannhull. Dette har mange fordeler. Når lokket åpnes får du et tørt og rent arbeidsmiljø, styringsenhet for pumpe og alarm kan plasseres under lokk og unngår dermed fukt som i en åpen tank. Styringsenheten plasseres i oversvømmingssikkert rom i tanken. Selvom strømmen til pumpene skulle slås av, forblir den elektriske styringsenheten tørr, selv med normalt vannforbruk. Det er bare å koble til strøm igjen så fungerer systemet som vanlig. Midtdeleren har også en sikkerhetsfunksjon, siden den holder øvre del av tanken tørr, og lokket kun kan åpnes med verktøy.

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt