Villapumpe standard

LPS 2000E2

Avløpspumpstasjon for eneboliger og hytter

Den revolusjonerende enheten er skrupumpen som garanterer stabil drift selv i et krevende system.

Logo LPS for Pumpestasjon med kvernpumpe og stor sump

Enebolig eller hytte? LPS2000E2 er en kraftfull avløpspumpestasjon tilpasset selvstendige eiendommer der avløpet skal pumpes videre. Avløpspumpestasjonen plasseres i grunnen utenfor eneboligen og er dimensjonert for å kunne ta i mot og pumpe avløpsvannet fra én husholdning (en familie) videre i et trykkavløpssystem.

  • Standard dimensjon på tanken er 2,6 meter fra topp til bunn.
  • Tankens høyde kan justeres fra 1.70 til 3.5 meter.
  • Standard innløpsdybde 1.80 m.
  • Produsert i miljøvennlig polyeten med beskyttende lokk.
  • Luktfri – midtdeler i tanken skiller kloakkdelen fra mannhull

En unik avløpspumpestasjon

Hva skiller LPS2000E2 fra andre avløpspumpestasjoner for eneboliger?
Den revolusjonerende komponenten er skrupumpen som garanterer sikker drift også i krevende systemer. Pumpen har stor pumpekapasitet med et normalt arbeidstrykk på 56 mVp, samt ekstra kraftreserver som holder ledningene fri for sedimenter og luft.

Antivakuumventilen (snøfteventil) er et annet unikt komponent. Den hever undertrykk, for eksempel som følge av pumping i nedoverbakke. Avløpspumpestasjonen leveres komplett med start/stopp-automatikk, alarmutgang, bakventil og hurtigkobling til utløp.
230VAC 1-fase pumpe på ca 1kW.

Alle våre 2000-modeller har en midtdeler som skiller kloakkdelen fra mannhull. Dette har mange fordeler. Når lokket åpnes får du et tørt og rent arbeidsmiljø, styringsenhet for pumpe og alarm kan plasseres under lokk og unngår dermed fukt som i en åpen tank. Styringsenheten plasseres i oversvømmingssikkert rom i tanken. Selvom strømmen til pumpene skulle slås av, forblir den elektriske styringsenheten tørr, selv med normalt vannforbruk. Det er bare å koble til strøm igjen så fungerer systemet som vanlig. Midtdeleren har også en sikkerhetsfunksjon, siden den holder øvre del av tanken tørr, og lokket kun kan åpnes med verktøy.

 

 

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt