Pumpestasjon for hytte

LPS 2000EIV2

Isolert pumpestasjon med innebygget frostbeskyttelse.

Med den revolusjonerende skrupumpen implementert i vår pumpestasjon LPS 2000EIV2, garanterer vi sikker drift for pumping av avløpsvann uavhengig av type eiendom.

Logo LPS for Pumpestasjon med kvernpumpe og stor sump

Pumpestasjon for mindre husholdninger

LPS2000EIV2 er en pumpestasjon utviklet for å pumpe avløpsvann fra mindre husholdninger (en familie) eller hytter med lavere vannforbruk. Denne isolerte avløpspumpestasjonen har derfor et mindre reservevolum i sin tank enn standardmodellen LPS2000E.

Dersom tanken isoleres kan pumpen installeres i frostutsatte områder.

  • Tank med lav profil - totalhøyde 1,5 meter.
  • Enkelt å plassere tanken direkte på bakken, i krypkjeller eller på annen værbestandig plass, uten behov for kostbart sprengningsarbeid.
  • Produsert i dobbelt lag miljøvennlig polyeten, med isolert mellomlag og termostatstyrt frostbeskyttelse.
  • Avtagbar isolasjon
  • Luktfri – midtdeler i tanken skiller kloakkdelen fra mannhull

Pumpestasjon for trykkavløp

Sliter du med et avløpssystem som bare byr på utfordringer? Med den revolusjonerende skrupumpen implementert i LPS 2000EIV2, garanterer vi sikker drift uavhengig av type eiendom. Den har stor pumpekapasitet med et normalt arbeidstrykk på 56 mVp, samt ekstra kraftreserver som holder ledningene fri for sedimenter og luft. 

Antivakuumventilen (snøfteventil) er en annen banebrytende komponent i LPS 2000EIV2. Den hever undertrykk, for eksempel som følge av pumping i nedoverbakke. Systemet leveres med start/stopp-automatikk, alarmutgang, bakventil og hurtigkobling til avløp.
230VAC 1-fase pumpe på ca 1kW.

Alle våre 2000-modeller har en midtdeler som skiller kloakkdelen fra mannhull. Dette har mange fordeler. Når lokket åpnes får du et tørt og rent arbeidsmiljø, styringsenhet for pumpe og alarm kan plasseres under lokk og unngår dermed fukt som i en åpen tank. Styringsenheten plasseres i oversvømmingssikkert rom i tanken. Selvom strømmen til pumpene skulle slås av, forblir den elektriske styringsenheten tørr, selv med normalt vannforbruk. Det er bare å koble til strøm igjen så fungerer systemet som vanlig. Midtdeleren har også en sikkerhetsfunksjon, siden den holder øvre del av tanken tørr, og lokket kun kan åpnes med verktøy.

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt