Pumpestasjon med to pumper for flere boliger

LPS 2000D

Avløpspumpestasjon for storforbrukeren

Pumpene i et LPS-avløp jobber uavhengig av hverandre, men via en intern ekspansjon tar den ene pumpen over for den andre dersom denne skulle slås ut.

Logo LPS for Pumpestasjon med kvernpumpe og stor sump

LPS-avløp med avløpspumpestasjon tilpasset storforbrukende bygg med behov for stort volum – som hotell, restauranter, skoler o.l.
Til slike eiendommer kreves doble LPS-pumper med høy kapasitet. Pumpestasjonen i LPS-avløpet installeres i grunnen utenfor bygget.
Pumpene i et LPS-avløp jobber uavhengig av hverandre, men via en intern ekspansjon tar den ene pumpen over for den andre dersom denne skulle slås ut. Det gjør at pumpestasjonen passer optimalt for kommunale eiendommer og på eiendommer med flere og store bygg.

 

  • Sumpvolum på 1 kubikkmeter
  • Tanken er 2,6 m høy.
  • Innløp ved 1,70 m og utløp ved 1,30 m.

Unik pumpe for LPS-avløp

Med den revolusjonerende skrupumpen implementert i LPS 2000D, garanterer vi sikker drift uavhengig av type eiendom. Som tidligere nevnt, har den stor pumpekapasitet med et normalt arbeidstrykk på 56 mVp, samt ekstra kraftreserver som holder ledningene fri for sedimenter og luft. 

Antivakuumventilen (snøfteventil) er en annen banebrytende komponent i LPS 2000D. Den hever undertrykk, for eksempel som følge av pumping i nedoverbakke. Systemet leveres med start/stopp-automatikk, alarmutgang, tilbakeslagsventil og hurtigkobling til avløp.
230VAC 1-fase pumpe på ca 1kW.

 

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt