Service av LPS-systemer

Servicetjenester

LPS-systemer

Vårt LPS®-system har mange fordeler.

Normalt driftsetter man LPS-systemet med en pumpe i pumpebrønnen. Det finnes således ingen skinner som skal spyles eller olje som skal byttes. Løsningen er skapt for å være så enkel som mulig å drifte for eiendomseieren. Dersom det skulle oppstå en feil av noe slag går det dermed som oftest enkelt å reparere. Pumpen løftes ut med et enkelt håndgrep og vanligvis benyttes en erstatningspumpe mens reparasjonen pågår.

Service av LPS-anlegg

Vi bistår med service av LPS-anlegg, enten gjennom egen organisasjon eller via kursede lokale servicebedrifter.

Systemer som følges opp av våre samarbeidspartnere har vist seg å ha svært få driftsproblemer – feil oppstår i følge undersøkelser med 12-18 års mellomrom. Det er ikke verst! Ved jevnlig kontroll av systemet reduseres sansynligheten for problemer som fører til driftsstans.

Nevnte statistikk er publisert i flere forskningsrapporter – se linker nedenfor.

 

Kontrollavtale – LPS® Sikker drift

Tilgang til vann og avløp er noe de fleste av oss ser på som en selvfølge. Siden avløpspumper er en vesentlig del av anlegget oppstår problemene raskt dersom noe skulle inntreffe.

LPS® pumpen fungerer normalt uten større vedlikehold i mange år, men for å  minimere risikoen for driftsforstyrrelser og på kortest mulig aksjonstid kunne rykke ut og rette opp eventuelle uhell, tilbyr vi kontrollavtalen “LPS® Sikker Drift”.

Avtalen går i utgangspunktet ut i fra et grunnivå, men kan også tilpasses de forutsetninger som er gjeldende i særskilte og spesifikke tilfeller.
Utførelse av kontroll/tilsyn foretas kun av godkjent, eller sertifisert LPS® servicetekniker, eller servicepartner som er godkjent av SKT AS.

Ved tegning av en 5-års kontrollavtale økes garantitiden til 5 år mot fabrikasjonsfeil. Når denne kontrollavtalen går ut kan det, ved tegning av ny avtale, tilbys en begrenset garantiordning for en ny periode.

Les mer om LPS® Sikker Drift her.

 

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt