Trykkavløp

Privateiendommer og mindre boligfelt

Behov for vann og avløp? Hvis du bor i nærheten av en strand, i områder med mye fjell, i spesielt flatt eller kupert terreng er valget lett: – LPS® trykkavløp fra SKT. Det som kunne blitt en komplisert og kostbar affære med et konvensjonelt selvfallssystem, blir med vårt originalprodukt en rimelig investering tilpasset deres behov.

Pumper, rør, tanker, ledningsnett, kabler og frostbeskyttelse – vi skreddersyr en avløpsløsning i verdensklasse basert på eiendommens spesifikke forutsetninger.

LPS for mindre boligfelt

Tjenester for privatpersoner

Vi vet – vann og avløp skal bare fungere! Som privatkunde kan du overlate hele avløpsjobben i SKTs trygge hender.
Så fort trykkavløpet er vel plassert i grunnen, slipper du å tenke mer på det.
LPS trykkavløp krever nemlig ikke noe vedlikehold.

  • Kostnadsfri rådgivning
  • VA-utredning
  • Prosjektering
  • Dimensjonering
  • Planlegging av avløpsnett
  • Vedlikehold av LPS
  • Service og reparasjon

Vann og avløp for mindre boligfelt

En permanent løsning

På jakt etter en langsiktig løsning? Installer en felles avløpsløsning som håndterer vann og avløp for for flere boliger i et adskilt område. Et permanent og bærekraftig trykkavløp, optimalt for områder med spredt bebyggelse, skjærgårdsmiljøer eller utviklingsområder. 

Å legge felles vann og avløp har flere synergieffekter. Å samkjøre anlegging av vannledninger åpner for eksempel for å legge det elektriske nettet under bakken, noe som gjør det mindre utsatt for vær og vind, samt muligheten for utbygging av fiberbredbånd.

Rådgivning

Vi hjelper dere med de gode fellesløsningene!

Å legge vann og avløp i et avgrenset boligområde krever riktig tilnærming og planlegging. I Skandinavisk Kommunalteknik har vi 45 års erfaring med å finne riktig avløpsløsning for områder som ligger i utfordrende terreng. Vår mangeårige erfaring ligger til grunn for uvurderlig rådgivning gjennom alle faser på vei til et felles vann- og avløpsnett. Ved behov kan vi også bidra i utviklingen av selve boligområdet. 

Behov for veiledning? 

Trykkavløp

Velg et vedlikeholdsfritt avløp som aldri svikter, har lavere driftskostnad enn alternativene og sørger for minimal miljøpåvirkning.

 

Pumpestasjoner

Når VA-ledningene kan legges grunt reduseres behovet for graving og sprengningsarbeid. Frostbeskyttelsessystemet består av lukkede isoleringskasser med en varmekabel som reguleres av et tidsur eller en termostat. Denne metoden bidrar også til å redusere behovet for graving og sprenging.

Skånsomt for miljøet

Bærekraft er en av SKTs sentrale kjerneverdier. Vi gjør vårt ytterste for at våre avløp skal beskytte – og harmonisere med miljøet rundt deg. Våre trykkavløp har et lavere miljøavtrykk enn konvensjonelle selvfallssystemer. Du kan føle deg trygg på at SKTs produkter og VA-virksomhet oppfyller kravene i Forurensningsloven og Vanndirektivet.

Spar både penger
og miljø

La oss guide deg til riktig vann- og avløpsløsning.

Lurer du på om trykkavløp kan være noe for deg?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatoriskt